Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fys & Mys

Jag är tacksam för mina vänner. Smarta, fina, starka och härliga. Jag, Annika och Annie körde både fys och mys samtidigt ikväll – nästan en mil runt Kungsholmen. Det var snöigt och världen var mjuk och vacker, tyst och lugn. Så himla bra.

Nu ska jag iväg och träffa andra vänner över en vinprovning. Jag ligger långt efter tidsschemat. Håret är inlindad i en turban och inte en endaste pryl är packad inför morgondagens alpresa. Men det löser sig. Jag är oändligt tacksam över att vi bokat ett eftermiddagsflyg. Jag tänker att de gånger jag bokar svintidiga och effektiva morgonflyg med så tidig uppstigning att det knappt ens är värt att gå och lägga sig är ett minne blott!

löpning

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sanne Alexandra
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman