Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

InMo

Jag var hos Jessica Parnevik på InMo imorse. Efter att ha gjort lite research på flera olika håll så hade jag höga förhoppningar om att hon skulle vara bra. Hon jobbar med ett koncept som heter Athletic1080 på InMo som går ut på att optimera utifrån rörlighet, men det var inte därför jag var där. Jag var där för att kika på orsaken till mina begränsningar som jag upplever att jag har i ryggen. Jag har ju varit hos en eller två och även tre olika naprapater under årens gång, av lite olika anledningar. Man servar ju bilen så varför inte serva sin kropp, liksom. Utmaningen ligger i att man alltid får lite olika svar på vad som inte riktigt lirar i kroppen.

Jessica gick igenom lite rörlighet och hur kroppen reagerade på det, för att härleda till varför jag är stel i delar av ryggen. Sedan behandlade hon genom att trycka på lite olika ställen – och visade på ett rätt omedelbart positivt resultat. Vi gjorde ett gäng dynamiska övningar som mjukade upp de delarna i ryggen som känts fastlåsta. Det bästa sättet att beskriva det på är nog en liknelse: istället för att öppna dörren utifrån så testade vi att öppna dörren inifrån. Fast, kopplat till kroppen liksom. Det är coolt vilken stor skillnad det kan göra!

Nu ska jag köra mina övningar flitigt varje dag i två veckor  – och sedan ska jag dit för att utvärdera lite resultat. Kroppen alltså, häftig grej!

Efteråt begav jag mig till söder för kompislunch på trevliga Love food cafe. En hipsterhöjdare! Jag valde pulled pork med portobello och sötpotatis. Ett tips!

love food cafe

love food cafe

love food cafe

love food cafe

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger