Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tröttmössa

Det här med att denna lördag känns som en söndag – what’s up with that? I och för sig har det inte varit någon ordning på de senaste dagarna kan jag tycka, det har liksom varit lördag hela veckan mest hela tiden.

Jag har känt mig som en tröttmössa ända sedan jag vaknade och hade en lugn förmiddag medan Grabben hade löpkurs på Holiday Club. Jag hoppas han skötte sig fint! Vi träffades på Werséns för en sen lunch och innan dess hade jag hunnit gå in i den butik som tidigare låg i Sporthotellet och som nu flyttat till ny fin lokal vid torget (där Kaktus låg förut). Jag hittade väskan som jag letat efter i ungefär ett och ett halvt år. Eller, hittade och hittade. Jag började prata med hon som jag gissar äger butiken och genast föreslog hon några väskor som är snygga men som jag ändå får plats med min systemkamera i. Att hitta en sådan väska har varit svårt! Att gå ut med en sportbag om kvällarna för att man vill ta med kameran ut har känts för tråkigt även för en sneakerstjej som mig.

Apropå mitt tidigare inlägg innehållandes en eller två meningar om pizza kan jag meddela att pizza var just vad jag åt på Werséns. En ”herrarnas” med högrev, tallegio och grönpepparbearnaise. Jag valde mellan det och biff rydberg på jämtvis för 299 kr. Men jag tänkte att om jag skulle köpa dyr väska så var det hög tid att snåla in på annat så nu ska jag göra alternativa val tills jag ”sparat” (läs: tjänat) in de rätt många kronor som väskan kostade. För ja, väskan har jag köpt (även om det faktiskt inte blev den som jag la ut här).

Efter ett sådant dagsäventyr har soffan lockat rätt så mycket under resten av dagen. På kvällskvisten kom jag i och för sig ut på en powerwalk med pod i öronen. Gratisnöje!

Sara Träningsglädje traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Ja, jag vill oxå se den nya väskan 😀

  Annica 2014-01-05 11:35:46 http://annica.mine.nu
  Svara
 • Jess: snart är det som vanligt igen… snygg väska!!

  admin 2014-01-04 22:36:25
  Svara
 • Ha ha, jag var väldigt förvirrad när jag gick till jobbet i torsdags. Det kändes som en måndag och på eftermiddagen när jag gick hem kändes det som fredag eftersom jag var ledig dagen efter. Snabb vecka! 🙂
  Hoppas du blir nöjd med din väska! Själva har jag denna (http://www.folkmalmo.se/se/art/cowboys-bag-cognac-3.php), också perfekt att ha systemkameran i.

  Jess 2014-01-04 22:32:15 http://jessansworld.blogg.se
  Svara
 • Nellie: ja väldigt smart! kommer nog visa inom kort… 😉

  Henriettae: tack! jag köpte dem i usa när jag var där senast, de kommer från tommy hilfiger men jag har ingen aning om vad det är för modell tyvärr. de bara låg på en hylla och väntade på mig liksom… 😉

  admin 2014-01-04 21:18:02
  Svara
 • Men vilja snygga jeans! Vad är det för märke?

  Henriettae 2014-01-04 20:35:33
  Svara
 • Det där med att spara in till saker man vill ha (eller redan har köpt) är rätt bra. Det känns lite bättre då. Jag fick parkeringsböter för ett par veckor sedan och har nu ”sparat in” de 700 (onödiga) kronor det kostade på att säga nej till sådant jag annars tänkt köpa. Nu är jag nyfiken på vilken väska det blev! 🙂

  Nellie 2014-01-04 20:11:07 http://www.flyinghippo.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger