Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop Nike

Jag var inne en sväng på Nikes amerikanska sida för att inspireras lite. Det slutade med att jag inspirerades massor. Mycket snyggt! Jag gillade särskilt Nike twist styled wrap (de 3 översta bilderna nedan) men har inte kollat om den finns på svenska webshoppar ännu. Det finns också en hel del snygga Nike legend tights, såväl hellånga som lite kortare. Jag tycker att den modellen är Nikes allra bästa – sitter som gjutet!

nike

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Mari: yep!

  Sara: ja, eller hur!

  Madelaine: yes set är korrekt! springer ff med deras nike free som jag älskar – och har precis som du minskat ner rejält på nike till förmån för annat. MEN – jag tycker de gör mycket snyggt! jag är nog mer en nikemänniska vad gäller design, än röhnisch. med andra ord passar casall mig jättebra för det märket tycker jag ligger lite mittemellan. 🙂

  admin 2014-01-05 12:01:08
  Svara
 • Jag har för mig att du nämnde för ett tag sedan att du dissat Nike pga deras marknadsföring eller vad det nu var?
  Men jag kanske missuppfattade det.
  Jag köpte mycket Nike förr men nu har det blivit mest adidas.
  Gillar för övrigt Röhnisch väldigt mycket. Inkl deras marknadsföring.

  Madelaine 2014-01-05 11:38:43 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Åh så snyggt!!

  Saras träningsblogg 2014-01-04 20:58:40 http://monch.blogg.se
  Svara
 • Otroligt mkt snygga grejer =)

  Mari 2014-01-04 15:12:23 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger