Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Cykelmek

På söndag åker vi neråt Stockholm igen och med det vädret som är nu känns det som att jag lika gärna kan ta ut min landsvägscykel på en gång utan att invänta kalendervåren. Oavsett så kommer jag hoppa på min cykel på direkten: just nu står den uppmonterad på trainer så att jag kan träna kvalitativa pass när jag vill.

Lite senare i januari (tyvärr när jag är bortrest) har Sportson mekkurs för den som vill lära sig mer om hur man ska ta hand om sin cykel. De finns i 2 olika nivåer: en baskurs för den som vill lära sig det grundläggande, och en avancerade kurs för den som vill kunna utföra sin service mer eller mindre själv.

nishiki limited cykling

 

Bild från min solskenscykling i oktober 2013!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Anna! Mitt bästa tips är att läsa snabbafotter.se (min sambo som är löpcoach) och Annies blogg på Runner’s Love: runnersworld.se/blogs/runnerslove som är den person jag tagit en hel del hjälp av (också hon löpcoach). Om du bor i Stockholm(?) finns en hel del gratis träningar att gå på: Runday (har också blogg – runday.se) och Nike Run Club och Asics har också egna träningar. Alla är välkomna till dessa oavsett nivå.

    admin 2014-01-04 11:31:45
    Svara
  • Hej! Jag har en fråga som jag tänkte att du kanske kunde hjälpa mig med. Jag har tränat relativt regelbundet det senaste halvåret, framförallt kondition på gymmet med spinningcykel, löpband och crosstrainer. Men nu vill jag fokusera på löpning, utomhus. Jag vill lära mig så mycket jag bara kan kring hur jag ska lägga upp min träning för att få bäst resultat, alltså vilka pass jag ska springa, vad jag ska styrketräna, vilken rörlighet jag ska träna och så vidare. Jag försöker läsa mig till det men har svårt att veta vad som är pålitligt osv, kan du hjälpa? Har du tips på bra nybörjarguider eller bloggar eller tidningar eller böcker för löpning? Tack på förhand! (PS din blogg är fantastisk!)

    Anna 2014-01-04 10:10:54
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger