Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Eat well, travel often

Ni som läste den här bloggen 2013 hänge med på en hel del resor utomlands. I januari var jag i österrikiska alperna och åkte längdskidor. I februari var jag i London på snabbvisit för att jobba (givetvis hann jag med Wholefoods). I april var jag i New York och i Boston (hann precis undvika bomberna med en timme). I juni sprang jag en halvmara mitt i natten i Nordnorge (min längsta halvmara ever). I augusti var jag i alperna igen för att springa (många höjdmeter avverkades), och i september åkte jag till Playitas på träningsresa (älskar det!). I november var jag i Florida som Ironman sherpa (och hade hur kul som helst) och sedan åkte jag till Cypern för att – återigen – springa. Det var fartfyllt och resfyllt. När jag väl var på hemmaplan (läs: Sverige) fördelade jag min tid mellan Stockholm, Halmstad och Åre så rättvist jag kunde.

Ni som redan lyssnat på mitt senaste podavsnitt vet såklart allt det där – ni andra, in och lyssna!

Det fanns ett resmål på min wishlist inför 2013 som inte införlivades. Island. Det står som nummer 1 på min resmålslista för 2014. Och så vill jag verkligen åka till London igen!

Trots ovan så bokade vi flyg och hotell till New York idag. Hotellet i Boston är redan bokat. Vi bor sedan några år alltid på The Ames när vi är där. Hotellen i NYC varierar, men jag vill oftast bo nära Central Park. Inte helt lätt eftersom det inte finns så många kul hotell i närheten. När jag åker till NYC så är hotellet halva nöjet och jag är kräsen. Jag vill ha en upplevelse. Vi bodde på The James en gång och det var kul och snyggt på alla sätt och vis – men jag vill inte bo i SoHo.

När vi väl kommer till NYC så får ni se vilket hotell det blev. Vi åker i april hur som helst! Min sambo ska först springa Boston marathon och sedan ska jag springa i Central Park. Rättvist!

eat well travel often TRANINGSGLADJE.SE TRÄNINGSGLÄDJE

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Kul:) hade man haft pengarna hade jag nog också rest så mycket!

  Tobias 2014-01-06 14:37:04 http://traningstobbe.blogg.se/
  Svara
 • Låter som du hade ett härligt reseår! Själv var jag bara utomlands en gång 2013 (förutom jobbresor men de räknas inte) och det var Santorini, fantastisk ö!

  2014 hoppas jag att jag åker utomlands över jul och nyår 🙂

  Jess 2014-01-04 22:37:47 http://jessansworld.blogg.se
  Svara
 • Tur att det finns ett 2014 att fylla också – Island kommer du älska!

  Aniika 2014-01-04 19:55:24 http://aniika.se
  Svara
 • Åh, New York! Nu är det 2,5 år sedan jag var där sist, alldeles för länge.

  La Linda 2014-01-03 16:58:26 http://www.lalinda.se
  Svara
 • Resa är ett av de bästa sätten att uppleva livet! Du kommer inte att bli besviken om du åker till Island. Ett helt fantastiskt resmål som har stadslivet i Reykjavik med massa bra restauranger och grymma naturupplevelser en kort bit utanför staden. De har ju även en mara i Reykjavik 🙂 Om du bestämmer dig för att åka dit kan du få några tips av mig (inte gällande maran dock).

  Katrin 2014-01-03 16:00:05 http://www.katrinsaventyr.wordpress.com
  Svara
 • Sv. Det ska du vara 🙂

  Mari 2014-01-03 15:19:58 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Mari: ja, verkligen – det är jag enormt tacksam för!

  Katarina: oh yes!

  Karin: skulle gärna åka dit igen!

  Anna: jag vet inte, beror lite på jobb. men jag har inget emot nyc en gång till. 🙂 det finns mycket härligt i sverige också! som dalarna t.ex. 😉

  admin 2014-01-03 12:00:49
  Svara
 • Underbart! Blir det new york i november också eller åker kenth själv? Jag har ”bara” Portugal och new york inbokat, men hade gärna klämt in lite mer skojiga utflykter! Synd att varken tiden eller pengarna är obegränsade 🙁

  Anna (orka mera) 2014-01-03 11:45:19 http://Piggelina.se
  Svara
 • Playitas då? 😉

  Karin 2014-01-03 09:24:38
  Svara
 • Fantastiskt! Livskvalitet.

  Katarina 2014-01-03 09:20:48 http://katarinaratcliffe.se
  Svara
 • Oj vad du har hunnit se sake <3 underbart !

  Mari 2014-01-03 08:35:32 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger