Insomnia igår. Lite trögt att vakna idag. Parkera om bil på grund av städdag. Grått och trist. 20 minuter på cykeln och trainern. Inte som en ljum sommardag direkt. You do what you’ve got to do. Bokföring på förmiddagen. Sitter helt still i soffan. Väcker den lätt med rörlighet kring lunch. Stelt och stappligt. Böj och aj! Gardinstång istället för pinne. Köksmattan istället för yogamatta. Blir distraherad ibland men återgår till fokus. Katten kon. Dynamiska övningar. Höftrörlighet. Vridningar. Bröstrygg. You do what you’ve got to do. Jag gör en macka. Kör in grönsaker i ugnen. Har inget protein hemma. Men jag orkar verkligen inte gå utanför dörren just nu. You do what you’ve got to do även fast vissa dagar inte är lika roliga som andra.

Nishiki limited cykling

Nishiki Limited. Kolfiber!

0