jul hos träningsglädje

Alla ni som öppnar luckan idag får en tidig julklapp med 7 dagar gratis yoga med Yogobe.com så att du kan rulla ut mattan när du vill för yogapass med några av landets bästa yogainstruktörer. Välj mellan olika yogaformer och olika långa pass.

Bli medlem idag och ange kampanjkod: TRANINGSGLADJE när du skapar ditt konto. Att bli medlem på Yogobe är enkelt, gratis och det finns ingen bindningstid. Bara logga in, rulla ut mattan och börja yoga hemma med några av mina favoritinstruktörer så som Johanna Andersson.
Förutom gratis yoga under 7 dagar så tävlar jag ut 3 medlemskap på Yogabe (gäller 1 kvartal). Maila mig på traningsgladje at gmail.com med vilken yogalärare på Yogobe som du är mest nyfiken på att yoga med. Tävlingen pågår fram till den 26:e december kl 23.59. Jag meddelar vinnaren via mail. Du som redan är medlem på Yogobe kan också vara med och tävla!
PS. Om du gillar yoga – eller är nyfiken på yoga och vill börja yoga mer, så tycker jag att du ska spana in den här gruppen på Facebook dit alla är välkomna: BEYOGA365.
Blogg Sara_880x250px
jul hos träningsglädje Yogobe
0