jul hos träningsglädje

Allt fler packar ner jogginskorna på resan. Resemagasinet Vagabonds nya bok Världens löpning är den första boken av sitt slag – en 272 sidig guidebok till löpning i världens städer. Läsaren guidas till totalt 12 städer och 36 rundor. Varje runda illustreras med färgkartor och färgbilder. Förutom all info för att upptäcka städerna i löparskor så finns det mängder med generella resetips, från bästa hotellen till bästa restaurangern. I varje kapitel får man dessutom möte en känd löpare med anknytning till staden, som berättar om sina bästa löpartips.
 
Jag tävlar ut 3 ex av boken och för att vinna ett mailar du till traningsgladje at gmail.com med svar på vilken stad du helst skulle vilja åka och springa i samt 3 av de städer som finns med i boken Världens löpning. Tävlingen avslutas imorgon den 21:a december kl 23.59. Jag utser vinnaren och meddelar via mail.
världens löpning vagabond
jul hos träningsglädje VAGABOND
0