jul hos träningsglädje

Fryser du? Då ska du tävla idag! Bakom luckan finns ett understället Warm wool från Craft Sportswear. Det är ett underställ för riktigt kyliga dagar. Är det sådär extra mycket väldigt kallt så kan man också kombinera flera underställ och skapa lager på lager den vägen. Ett tips! Hur lager på lagermetoden funkar har jag skrivit om här.

Warm wool består av merinoull på utsidan och polyester på insidan för att få den bästa kombinationen av både riktigt bra fukttransport och isolerande värme. Jag har det här understället sedan förra vintern och trivs riktigt bra i det när jag är ute och går eller gör andra lågintensiva aktiviteter – då är det himla bra med riktigt bra passform och full poäng för mysighet. Ett måste i fjällstugan!

Tävla om ditt set med tröja och byxor genom att maila traningsgladje at gmail.com med svar på 2 elitatleter som tävlar och tränar i kläder från Craft samt en kort mening om varför du ska vinna. Du har till kl 23.59 imorgon den 8 december på dig innan tävlingen stängs. Jag är jury och vinnaren meddelas via mail.

Vill du inte tävla så finns Warm wool att köpa här med 20% rabatt.

craft warm wool

jul hos träningsglädje Craft

 

0