jul hos träningsglädje

Fryser du om fötterna? Då ska du se hit! Bakom dagens lucka gömmer sig en vinst från Smartwool som tillverkar klädesplagg i merinoull (schysst framställd såklart) för aktiva människor. Merinoull värmer även när ullen är blöt och dessutom håller sig materialet fräscht länge.

Dagens vinnare får ett paket hemskickat med 3 par strumpor (alla i stl 38-41): PhD Running light (vänster i bild), PhD Outdoor medium crew (mitten i bild) och PhD Ski medium (höger i bild).

smartwool merino

 

För att tävla skickar du ett mail till traningsgladje at gmail.com med svar på 2 saker som är bra med merionull (använd den här ledtråden) och varför du ska vinna. Tävlingen pågår fram till 6 december kl 23.59 och vinnaren utses av mig och meddelas via mail.

Vill du inte tävla så erbjuder Addnature 3 för 2 på strumpor just nu!

jul hos träningsglädje smartwool

0