jul hos träningsglädje

Bakom den 2:a luckan i Jul hos Träningsglädje finns en toppvinst från SkiStar Åre. På alla SkiStars destinationer finns något som heter SkiStar Experience – skidåkning med guide. Det kan vara åkning offpist, randonée, puckelpist, park & pipe, manchestermorgon eller carvinclinics till exempel. Det handlar mer om skidupplevelser än skidåkning med skidlärare.

Förra året testade jag och min sambo SkiStar Experience första gången och till kommande säsong skulle jag vilja testa fler – väldigt gärna en klassisk manchestermorgon!

Dagens vinst är alltså en SkiStar Experience i Åre (för 1 person) giltig under säsongen 2014 i samråd med bokningen på SkiStar Åre. Var med och tävla genom att maila till traningsgladje at gmail.com med vilken SkiStar Experience du helst skulle vilja testa. Tävlingen avslutas imorgon 3:e december kl 23.59. Vinnaren utses av mig och meddelas via mail.

PS. Ses vi i Åre till Snö, test & fest? Alla som ska dit räcker upp en hand! Under den helgen skänker SkiStar Åre 1 kr till Musikhjälpen för varje liftåk i VM8:an. Skidåkningen är förresten redan igång!

åre

jul hos träningsglädje SkiStar Åre

0