jul hos träningsglädje

Sommarsäsongen är några månader bort men i dagens lucka kan du vinna en härlig tröja att träna cykelmusklerna i också vintertid. Bikester är en webshop med cykelkläder, cyklar och andra cykeltillbehör. Bikester har också en egen julkalender med erbjudanden på olika produkter varje dag!

Bakom dagens lucka döljer sig en riktig godbit om du frågar mig. På Bikester finns Pearl Izumis härliga “state jerseys” för såväl dam som herr och jag har valt ut en Floridatröja som dagens vinst. Jag tycker den är riktigt snygg samtidigt som den är färgglad så att du syns på cykeln (hellre färg än svart ur säkerhetssynpunkt om du frågar mig).

För att vinna tröjan mailar du traningsgladje at gmail.com med svar på vilken cykel du helst skulle vilja cykla på till nästa säsong om du fick önska utifrån Bikesters sortiment tillsammans med en motivering om varför. OBS! Skriv med storlek på tröja samt adress i mailet! Tävlingen pågår fram till imorgon kväll den 10:e december kl 23.59. Jag är jury och meddelar vinnaren via mail.

bikester

jul hos träningsglädje BIKESTER

 

0