jul hos träningsglädje

Nisse Hat från Seger är en klassiker som finns i hur många olika färger som helst. Bara att variera efter dagsform alltså. Och det är precis vad du kan göra om du vinner dagens lucka. I potten ligger en neongul mössa, en jätterosa, och en lila!

Seger är ett svenskt märke som du förmodligen hört talas om – eller sett förut. Alla tjejerna och killarna i det alpina landslaget har på sig mössor från Seger och Seger är dessutom kunglig hovleverantör av mössor. Bland de som designar mössor från Seger finns stjärnor som Byggmark och Anja. Ett kul märke med ös i!

För att vinna mössorna vill jag att du gör ett snyggt julrim i kommentarsfältet nedan. Du får rimma på ungefär vad som helst som kan tänkas finnas under granen! Kanske är det ett rim du hört någonstans, som du själv fått ett tidigare år eller ett rim du tänkt göra till någon denna jul. Tävlingen pågår fram till den 20 december kl 23.59. Jag utser vinnaren och meddelar via mail!

SEGER Nisse hat

jul hos träningsglädje Seger

0