jul hos träningsglädje

Ni har hört mig skriva det förut: att maten på Högbo Brukshotell är fantastisk. Jag har inte velat skriva om det alltför mycket i tidigare kalenderluckor just eftersom jag visste att den här dagen skulle komma. För idag tävlar jag ut en fyrarätters middag för 2 personer på Högbo Brukshotell.

Maten ligger Högbo Brukshotell varmt om hjärtat. Så pass att man gett ut en egen kokobok (som jag givetvis köpte när jag var där). Det spelar ingen roll om det handlar om frukosten, lunchen, fikat på eftermiddagen (varm korv och fikabuffé när vi var där för att åka längd) – eller den fantastiska maten på kvällen. Och dessertbuffén! Den omtalade!

Jag hoppas att du som vinner kommer ha en kanontrevlig kväll med fantastisk mat när du med sällskap är på Högbo Brukshotell. Lova mig att du testar så mycket du orkar på dessertbuffén och mailar mig med vilken som blev din favorit!

För att tävla skickar du ett mail till traningsgladje at gmail.com med svar på vad du helst skulle vilja äta under ett middagsbesök på Högbo Brukshotell. Tävlingen pågår fram till den 17:e december kl 23.59. Jag utser vinnaren och meddelar via mail.

maten på högbo dessertbuffé

jul hos träningsglädje HÖGBO

0