Vi har haft som en söndag här hemma fastän det varit lördag. Myst i soffan framför Vinterstudion, fikat på stan och sådär. Nu ser vi fram emot alpint på TV-skärmen ikväll, det sänds på webben och så får vi upp det på vår stora TV-skärm genom Apple TV. Vi använder det inte så ofta men när vi väl gör det så är det kanonbra. Igår kväll kollade vi på Kanonerna på Navarone till exempel.

När vi satt på fiket idag kom jag liksom på att jag inte har så många nätter kvar i Stockholm för det här året. Redan nu på onsdag sticker jag iväg och kommer inte tillbaka förrän nästa år. Min löpcoach till sambo åker neråt västkusten för julfirande men vi ses igen i Åre i mellandagarna. Ingen av oss vill ge upp våra jultraditioner!

För dig som vill springa ihop med honom och få tips på hur du kan bli en bättre löpare så finns han på plats i Skatås den 21 december. Läs mer här. Du kan boka dels privat löpcoachtimme, en plats i en öppen grupp eller boka en timme tillsammans med dina vänner.

Är du, precis som vi, i Åre efter nyår så tycker jag att du ska boka plats på löpkursen på Holiday Club: 2 dagar med mycket matnyttigt för dig som gillar att springa!

Om du har några frågor eller funderingar, maila snabbafotter at gmail.com!

sara 32

Bild på mig. Bilder på min sambo finns på hans blogg

0