Är det inte märkligt hur samma kyla kan uppfattas så himla olika. Det är i ärlighetens namn inte superkallt ute idag om man kollar temperaturen – men efter en morgonjoggpromenad (ja lite blandad kompott alltså) på 90 minuter så känner jag mig kylslagen! Ju längre söderut i landet – desto kallare blir det. I Åre har jag inga problem att vara ute i -10, -15 och -20!

Jag har inte tränat särskilt mycket sedan i torsdags så i klassisk anda har jag liksom tänkt att träna ikapp idag. Morgonpasset är gjort men på listan står också styrketräning (gårdagens lucka i min träningskalender) och allra helst 30 minuter på trainer. Och så rörlighet som är dagens lycka. Puh. Tur att jag verkligen inte har någon annan plan än att vara hemma idag. Frågan är bara om jag kommer flytta mig från soffan?

Jag har förresten tänkt börja kolla på Breaking Bad. Är det bra? Jag sträckkollade Orange is the new black och vill ha något lika bra. Tips?

sara 35

0