jul hos träningsglädje

Det blir verkligen ingen smygstart på Jul hos Träningsglädje – premiärvinsten i min julkalender är en riktig favorit hos mig vad gäller hotell, mat och träning: en övernattning på Högbo Brukshotell i Högbo utanför Sandviken.

Jag har varit på Högbo några gånger nu, såväl sommar som vinter, och det är en riktig pärla. Här finns alltid något att göra beroende på säsong: åk skidor på vintern eller spring och cykla MTB på sommaren eller koppla av på spa året om. Dessutom ordnas här träningshelger några gånger per år. Oavsett årstid lagar kockarna i restaurangen kanonmat och deras dessertbuffé är en riktig omskriven klassiker.

Dagens första lucka är alltså en övernattning med frukost på Högbo Brukshotell (gäller under 2014 och i samråd med bokningen på Högbo Brukshotell). För att tävla: gilla Högbo Brukshotell på Facebook och skriv i en kommentar på deras Facebooksida varför du längtar dit. Tävlingen avslutas kl 23.59 imorgon den 2 december. Jag är jury och meddelar vinnaren på Facebook.

högbo brukshotell

Översta bilderna: vackert längs med löparspåret runt sjön // MTB-cykling

Mellersta bilderna: fikabuffén // herrgården

Nedersta bilderna: kallt och vackert // på väg till Högbos längdspår

jul hos träningsglädje HÖGBO

0