There is a new cat in town i modebloggsverige. Kanske har du redan höjt på ögonbrynen. Kanske inte. Gör då det nu: här är Nadia. Jag är inte intresserad av mode, men jag gillar att klä mig snyggt. Stor skillnad! Men jag applåderar ändå denna modebloggare som, utifrån mitt perspektiv, trillat in i modebloggsverige med dunder och brak. Jag hyllar mångfaldheten. Att Nadia kommer med något annat än samma gamla vanliga. Äntligen!

Och så öppnar jag dörren till träningsbloggsverige och ser ett kluster med magrutor, ett annat med löptränande föräldrar med småbarn, ett tredje med superjuicer och nötbollar och en och annan gruppträningsfantast. Och oavsett vad de gör när det kommer till träning så ser de ungefär likadana ut. Och jag skulle så gärna vilja se en ny träningsbloggstjärna som sticker ut och som kan ta mig med storm.

Oavsett på vilket sätt man sticker ut så är det sjukt jäkla skönt att gå upp på scenen och vara sitt eget statement och med trygga, tydliga bokstäver säga: hej, här är jag! Det är lite så jag tänker. Så jag vill vara. Så jag tänker att jag är.

Cyprus international 4 day challenge 305 saraBild från Cyprus International 4 Day Challenge i november

0