jul hos träningsglädje

God morgon på er! Dagens julkalenderlucka presenteras av Go for life som säljer hälsosamma bär och frukter som gör nytta för kroppen. Fokus ligger på det supernyttiga gojibäret (ofta kallat “the happy berry”) och dagens vinnare kommer vinna ett helt kit med hälsa som blir ett fantastiskt avslut på det här året – och en mycket god start på det nya!

Hemma hos mig har jag en låda med roliga bär och pulver som jag gör goda supersmoothies på – mitt favoritmellanmål alla kategorier! Du hittar Go for lifes produkter i hälsokosten, ekobutiker, delikatessbutiker, gym och kaféer och i deras egen webshop.

Dagens vinst innehåller: kakaopulver, hampafrön, clhorellapulver, gojibär eko, vetegräspulver, chiafrön och camu camu till ett värde av över 1500 kronor! För att tävla mailar du till traningsgladje at gmail.com senast imorgon den 11:e december kl 23.59 med svar på varför gojibär är bra – tillsammans med hur du blir “as good as you can be” som är Go for lifes motto.

goforlife

jul hos träningsglädje GOFORLIFE

 

0