jul hos träningsglädje

I höstas presenterade Casall sitt nya koncept “HIT” (high intensity training) med kläder och produkter för högkvalitativ och intensiv träning som du kan köra i princip var som helst. I Stockholm kunde man träna Casall HIT i Vasaparken med Casalls duktiga trainers – men det finns inget som hindrar dig från att dra ihop kompisgänget och köra hemma. Bakom dagens lucka gömmer sig ett Casall Speedrope (199 kr) och ett par Casall Fast Track tights (1299 kr) – en bra kombo för intensiv träning.

Hopprepet är det ultimata träningsredskapet för smidighet, koordination, explosivitet och uthållighetsträning. Längden är justerbar längd för att passa olika användare och det medföljer en påse för enkel förvaring.

Tightsen är i full längd med en sensationell och innovativ design för High Intensity Training. Tillverkad i två olika AR2* material och strategiskt placerade förstärkningar som ger extra kompression, formar kroppen och ger stöd till dina aktiva muskler.

För att vinna produkterna gillar du Casall på Facebook och lägger en kommentar på deras sida med svar på 1) nämn en annan produkt ur Casall HIT-serien av redskap och 2) den jobbigaste övningen du vet. Tävla fram till imorgon den 13:e december kl 23.59. Jag är jury och meddelar vinnaren på Facebook.

casall

jul hos träningsglädje CASALL

0