jul hos träningsglädje

Casall är ett svenskt varumärke med mer än 30 års erfarenhet från att ta fram marknadens bästa träningskläder. Man har bland annat vunnit många priser för sina sport-bh:ar och bakom dagens lucka döljer sig ett kit med 3 olika modeller så att du har rätt stöd när du behöver det!

Det du har chans att vinna är ett kit bestående av:

Casall Iconic sports bra (449 kr kr)

Bästsäljande sport-bh som är ett måste för alla som tränar! Oavsett om du är ute o springer eller svettas i gymmet, denna Sport-bh gör att du känner dig trygg och fräsch. Den har utmärkt fuktreglering, mycket bra stöd och ultimat komfort.

Casall Glorious sports bra (399 kr)

Vaderad sport-bh med smala och justerbara axelband. Den ger en ultimat komfort och har bra fuktuppsugningsförmåga, samtidigt som bysten får ett extra lyft. Lämplig för medelintensiva aktiviteter som, styrketräning, beachvolley och promenader.

Casall Ideal sports bra (499 kr)

Denna sport-bh har justerbara axelband för maximal komfort och knäppning bak för att enklare ta av och på. Perfekt för högintensitiv träning då den ger dig det bästa stödet och utmärkt fuktreglering.

Min absoluta favorit är Casall Iconic sports bra. Så bra och snygg i massa kul färger och dessutom testvinnare bland annat hos Testfakta!

För att vinna ett kit med dessa 3 sport-bh:ar gör du såhär: följ Casall på Instagram (@casalltraining) och skriv en kommentar på deras senaste bild. Kommentaren ska innehålla ett träningspass du längtar till – och vilken av de 3 sport-bh:arna du skulle använda till just det passet. Tagga kommentaren #träningsglädje så hittar jag det! Juryn består av mig och jag meddelar vinnaren via Instagram. Tävlingen pågår fram till imorgon 5:e december kl 23.59.

casall sport bh

Vänster // Iconic Sports bra (finns i fler färger). Mitten // Glorious sports bra (finns i fler färger). Höger // Ideal sports bra.

 

jul hos träningsglädje CASALL

0