Vi har haft en dag helt utan måsten. Sovmorgon, chill i soffan, en kaffe eller två. Ett möte för min del, stros på byn, en sen lunch på Åre Delikatess. När det mörknat och vi svängde förbi Åre Bageri för att handla surdegsbröd till den pulled pork som stått i ugnen sedan i morse, ja då kom den första vindpusten. Och nu dallrar kaminen här hemma. Det blåser på toppen! Till i morgon ska det mojna och jag ser fram emot de första åken. Trots det har jag haft det minst lika bra idag – Åreluften är avkopplande!

Årets julklapp till mig själv blev en högtalare från Bose. Riktigt bra ljud och smidig att ta med sig. Jag har velat ha en bra högtalare så himla länge så igår slog jag till på den. Jag funderar också på att teckna guldmedlemskap på Moderskeppet. Jag verkar ha varit snäll i år tycker tomten?

åre 1

åre 4

åre 3

0