Åre är en av få ställen i Sverige som har snö just nu. Jag ser en del bilder från Åre på Facebook, Instagram och andra ställen och det är så otroligt vackert – för en vecka sedan var jag där och ett nytt snötäcke hade precis landat. Om en vecka är jag där igen. Häromdagen när jag var ute och gick på en grå och plusgradsfuktig asfaltsväg ett gäng timmar söder om Åre, så fick jag ändå lite snökänsla. Jag lyssnade på nystartade Årepodden!

Årepodden är, enligt beskrivningen, en podcast om skidliv i allmänhet och om livet i Åre i synnerhet. Två avsnitt är redan släppta och totalt 12 planeras till den här säsongen. Årepodden finns på iTunes och på Facebook men googlar du så kommer du förmodligen att hitta till den via Freeride. Det första avsnittet har jag som sagt redan lyssnat på – det andra avsnittet ska jag lyssna på senare idag!

åre

Åre en dag i oktober. Snö och blå himmel. Ännu mer snö nu – längtar dit!

0