Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Casall tights & tube roll

jul hos träningsglädjeRedo för ett nytt träningsår? Ta hjälp av Casall! Förutom appen Casall T.O.D. som innehåller såväl styrkepass som coachning av Casalls tränare, så finns även en app för Casalls HIT-redskap. In och gilla Casall på Facebook och Insta också, så har du koll på det allt som händer!

Idag kan du vinna ett par AR2 Compression 7/8 tights och en tube roll. Tightsen har limmade sömmar och är tillverkad i material som formar kroppen och ger stabilitet och stöd till dina aktiva muskler. Perfekt för löpning och högintensiv träning! Tube rollen är en storfavorit hos mig! Det är den ultimata redskapet för återhämtning efter tuff träning, eller när kroppen känns lite allmänt stel sådär. Lägg rullen under de ömma musklerna och rulla över området för att stimulera tryckpunkter, vilket ökar cirkulationen som bidrar till att motverka mjölksyra.

För att vinna dagens lucka mailar du till traningsgladje at gmail.com senast imorgon den 23:e december kl 23.59. I ditt mail vill jag att du bifogar adress, storlek och vilken nyhet ur den här sneakpeaken från SS14-kollektionen som du tycker ser mest lockande ut!

casall ar tights tube roll

jul hos träningsglädje CASALL

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Hälsa
  Träningsglädje
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Paulina Forsberg