Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Midvinternattens köld är inte hård

Efter löppasset i förrgår kände jag mig så himla, himla nöjd av många olika anledningar. Dels för att jag genomförde ett bra pass såklart – men också att jag gjorde det själv. Det är väldigt sällan jag springer riktigt bra kvalitet på egen hand. Det är liksom lite för lätt att fuska. Jag har tur som har en extremt duktig löpcoach till sambo för det är han som ser till att jag gör det jag ska när jag ska springa kvalitet. Att jag nu kunde springa på egen hand gav mig lite mer självförtroende att jag kan på egen hand, och att ha pulsklockan på gjorde verkligen sitt till. När jag springer med min sambo har han min pulsklocka på handleden och säger till mig vilken puls jag har – så att jag inte ska behöva bry mig om något annat än att bara springa. Det är lyx!

Det gjorde mycket till att jag sprang i skitväder. Det var ingen som störde mig! Inte heller stördes jag av vädret. Bra för alla parter.

Det ironiska är att jag under hela gårdagen gick och var nöjd över löppasset dagen innan och liksom kunde ägna mig åt en simpel rask promenad som enda ansträngning. Och när jag har slutat träna går det liksom av bara farten att jag fortsätter sluta träna, tydligen. För den här dagen har verkligen rusat iväg och jag lever fortfarande på mitt pass från i förrgår trots att det faktiskt är rätt länge sedan nu. I morgon är det med andra ord dags att snöra på mig skorna igen – då är det dessutom ljusare än idag! Denna midvinterdag har istället för träning spenderats på nedan sätt:

Rocky Road

Vi har fortsatt att baka och fixa. Jag har gjort världens godaste saffranskola med vaniljton (recept från Elle Mat & Vin) och här – Rocky road!

instacats

Den här katten bara sover!

Marmot dunjacka

Midvinternattens köld är inte hård – inte på dagen heller. Men jag var ändå klädd för vinter.

julgran hälsingland

Jag, mamma och morfar fixade granen. Vi fällde en på jättemånga meter och tog toppen. Den är fortfarande så hög att vi bör höja taket i huset…

Midvinter

Årets mörkaste dag. Nu går vi mot ljusare tider. Hurra!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Mmm, har just mumsat lite Rocky Road. Så gott!
  Visst är det härligt att vi går mot ljusare tider nu. 😉
  God jul!

  Karin FitnessochHälsa 2013-12-23 22:24:27 http://www.fitnessochhalsa.se
  Svara
 • Mys <3

  Åsa 2013-12-22 20:54:50 http://ehrnholm.se
  Svara
 • Perfekt att ha en sambo som löpcoach…men bra att kunna träna kvalité själv med såklart! Men man kan ju lära mycket av varandra!

  Saras träningsblogg 2013-12-22 15:11:44 http://monch.blogg.se
  Svara
 • Å, har försökt hitta recept på saffranskolan men utan framgång, har du lust att dela med dig? 🙂

  Linda 2013-12-22 11:49:51
  Svara
 • Kørde just dag 7 i julkalendern, med lite ændringer så jag kunde gøre den hemma. Jag ÆLSKAR julkalendern! Tænker inte ens en tanke om jag ska strunta i/inte hinner ett pass. Det står ju i julkalendern och då ska det bara gøras! Så tack før en jækligt skøn julklapp!

  Johanna 2013-12-22 06:59:58
  Svara
 • Ja nu vänder det och blir ännu bättre! 🙂

  Ingmarie 2013-12-21 23:10:17 http://blog.nemonisimors.com
  Svara
 • Rocky roaden gissar jag att du ska ha till frukost!? *internt* 🙂

  fitnesscoachen 2013-12-21 22:44:18 http://fitnesscoachen.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger