Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Äggskalsvitt

Vi har alltid höga ambitioner, jag och min mamma. Vad gäller typ allt. Innan vi firar jul här i Hälsingland ska vi måla om i ett av rummen. Listerna är klara – de är numer vita. Nyss var de mörkgröna(!). Nu ikväll väntar första rollningen av väggarna. Gulblommiga tapeter ska bli äggskalsvitt. Vi tänker att det går snabbt medan min morfar var tveksam till om vi skulle hinna klart innan jul. Vi ska allt visa han! Jag har förresten hunnit måla 2 pinnstolar också…

Efter en dag av slipande och målande var det skönt med frisk luft. Vid 19-tiden drog jag på mig pannlampa och reflexväst och stack ut på en kort kvällsrunda. Efteråt värmde jag gårdagens paj i ugnen och korkade upp en flaska Valpolicella. Nu ska jag återgå till målningen…

Hälsingland

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag tänker att om man är fast beslutsam och sätter igång direkt istället för att spendera tiden på att sitta och undra om man kommer hinna, då har man redan tjänat in tid där. Och om man har lite go och envishet så brukar det mesta lösa sig 🙂 Lycka till med projekten! 🙂

    Karolina 2013-12-19 06:00:50 http://stilk.blogg.se
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk