Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Äggskalsvitt

Vi har alltid höga ambitioner, jag och min mamma. Vad gäller typ allt. Innan vi firar jul här i Hälsingland ska vi måla om i ett av rummen. Listerna är klara – de är numer vita. Nyss var de mörkgröna(!). Nu ikväll väntar första rollningen av väggarna. Gulblommiga tapeter ska bli äggskalsvitt. Vi tänker att det går snabbt medan min morfar var tveksam till om vi skulle hinna klart innan jul. Vi ska allt visa han! Jag har förresten hunnit måla 2 pinnstolar också…

Efter en dag av slipande och målande var det skönt med frisk luft. Vid 19-tiden drog jag på mig pannlampa och reflexväst och stack ut på en kort kvällsrunda. Efteråt värmde jag gårdagens paj i ugnen och korkade upp en flaska Valpolicella. Nu ska jag återgå till målningen…

Hälsingland

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag tänker att om man är fast beslutsam och sätter igång direkt istället för att spendera tiden på att sitta och undra om man kommer hinna, då har man redan tjänat in tid där. Och om man har lite go och envishet så brukar det mesta lösa sig :) Lycka till med projekten! :)

    Karolina 2013-12-19 06:00:50 http://stilk.blogg.se
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Linn Eklund
Man
Marcus Schuterman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Viktor Frisk
Man
Philip Conradsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Flora Wiström
Hälsa
Fannie Redman
Man
Kevin Triguero
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Amelia Widell
Hälsa
Foodjunkie
Home
Sanna Fischer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Johan Hurtig
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström