Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Maten på Högbo Brukshotell

jul hos träningsglädje

Ni har hört mig skriva det förut: att maten på Högbo Brukshotell är fantastisk. Jag har inte velat skriva om det alltför mycket i tidigare kalenderluckor just eftersom jag visste att den här dagen skulle komma. För idag tävlar jag ut en fyrarätters middag för 2 personer på Högbo Brukshotell.

Maten ligger Högbo Brukshotell varmt om hjärtat. Så pass att man gett ut en egen kokobok (som jag givetvis köpte när jag var där). Det spelar ingen roll om det handlar om frukosten, lunchen, fikat på eftermiddagen (varm korv och fikabuffé när vi var där för att åka längd) – eller den fantastiska maten på kvällen. Och dessertbuffén! Den omtalade!

Jag hoppas att du som vinner kommer ha en kanontrevlig kväll med fantastisk mat när du med sällskap är på Högbo Brukshotell. Lova mig att du testar så mycket du orkar på dessertbuffén och mailar mig med vilken som blev din favorit!

För att tävla skickar du ett mail till traningsgladje at gmail.com med svar på vad du helst skulle vilja äta under ett middagsbesök på Högbo Brukshotell. Tävlingen pågår fram till den 17:e december kl 23.59. Jag utser vinnaren och meddelar via mail.

maten på högbo dessertbuffé

jul hos träningsglädje HÖGBO

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Träningsglädje
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Chrystelle Eriksberger