Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bästa svängen

Så var säsongens skidpremiär gjord. Och jag tänker att jag måste, måste träna upp min rörlighet. Jag läste ett bra inlägg (vem skrev det?) om att rörlighet är basen. På det bygger vi styrka och allt annat. Är vi begränsad i rörligheten så begränsas vi i vår styrka. Det kände jag verkligen idag! Jag har fortfarande lite småproblem i ryggen och det ska jag verkligen ta tag i. I skidåkningen känner jag det så snart det inträffar något oväntat: en isfläck, en sten jag snabbt vill väja för eller vad som helst. Och när det går snabbt så märker jag det i varje sväng när kroppen trycks ihop. Det är coolt på något sätt, även om jag har en del arbete framför mig.

Bästa svängarna för min del kommer senare på säsongen men det är skönt att vara igång. Snön fullkomligt vräker ner och det är verkligen vinter. Skidtestarna är i full gång i backen och jag har varit med och skänkt några kronor till Musikhjälpen idag för varje liftåk jag gjorde!

åre lucia 205 sara marmot

åre lucia 206 sara marmot stockli

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Marcus Schuterman
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Linn Eklund
Man
Johan Hurtig
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Mode
Chrystelle Eriksberger
Home
Sanna Fischer
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Flora Wiström
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Home
Amelia Widell
Man
Kevin Triguero
Man
Viktor Frisk
Man
Philip Conradsson