Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Casall HIT

jul hos träningsglädje

I höstas presenterade Casall sitt nya koncept ”HIT” (high intensity training) med kläder och produkter för högkvalitativ och intensiv träning som du kan köra i princip var som helst. I Stockholm kunde man träna Casall HIT i Vasaparken med Casalls duktiga trainers – men det finns inget som hindrar dig från att dra ihop kompisgänget och köra hemma. Bakom dagens lucka gömmer sig ett Casall Speedrope (199 kr) och ett par Casall Fast Track tights (1299 kr) – en bra kombo för intensiv träning.

Hopprepet är det ultimata träningsredskapet för smidighet, koordination, explosivitet och uthållighetsträning. Längden är justerbar längd för att passa olika användare och det medföljer en påse för enkel förvaring.

Tightsen är i full längd med en sensationell och innovativ design för High Intensity Training. Tillverkad i två olika AR2* material och strategiskt placerade förstärkningar som ger extra kompression, formar kroppen och ger stöd till dina aktiva muskler.

För att vinna produkterna gillar du Casall på Facebook och lägger en kommentar på deras sida med svar på 1) nämn en annan produkt ur Casall HIT-serien av redskap och 2) den jobbigaste övningen du vet. Tävla fram till imorgon den 13:e december kl 23.59. Jag är jury och meddelar vinnaren på Facebook.

casall

jul hos träningsglädje CASALL

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Hälsa
  Träningsglädje