Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Same same but different

Det är fantastiskt att läsa era kommentarer till föregående inlägg med vad ni ser fram emot i jul. Verklighet blandas med längtan, kärlek trängs med sorg. Tänk vilken resa livet är! Ibland stannar jag tvärt upp och påminns om livet och om perspektiv, om lyckorus och strävsamhet och oavsett om vi har  en helt annorlunda verklighet än för 50, 100 och 200 år sedan – så är det liksom same, same but oh so different. Det är väl därför man dras till skogen och naturen och havet när man är vilse bland blinkade neon, storstad och myller. För naturen, liksom livet, är så som det är och alltid har varit.

Jag har simmat idag. Jag är helt värdelös på att simma rent tekniskt. Men det gör inte så mycket. Jag stretar på, gör min grej, mina varv och mina längder och nöjer mig med det som en skön, och ibland rätt så tråkig, motionsform. Tråkig på ett fridfullt sätt – inte tråkig som frustrerande. Det finns som flera olika slags tråkighet: den typ man inte står ut med, och den typ som kanske är rätt så bra för en ändå.

sara 41

sara 44

sara 45

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Du skriver inte bara träningssveriges bästa blogg, utan även hela bloggsveriges bästa blogg. Jag har läst mycket och jag har i alla fall inte hittat något bättre, någon som skriver lika förnuftiga saker och tankar som du gör, har bättre syn på vad hälsa är och att man inte behöver vara pinnsmal för att klassas som hälsa. Det finns heller inte en bättre podcast än din, så fortsätt med den för den är toppen.

  Ville bara ge dig lite cred! För du är fantastisk duktig. Höjdpunkten med att slå upp datorn är att surfa in på träningsglädje.se och spana in om det kommit något nytt spännande inlägg. För det är just det… spänningen, kvaliteten, blandningen, skrivsättet och de otroligt fina bilderna som gör en riktigt bra blogg.
  Tack för vardagsmotivationen och en bra blogg!

  Kram och GOD JUL!

  Clara Edvinsson 2013-12-11 20:28:30 http://www.claraedvinsson.se
  Svara
 • Vad fint ni verkar ha det! Och bra jobbat med simningen trots att det var småtråkigt. Kanske blir det roligt en dag?

  Snorkkis 2013-12-11 18:07:06 http://www.snorkkis.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger