Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

OPI


jul hos träningsglädje

 

Bakom dagens lucka gömmer sig snygga lack från OPI ur Mariah Carey Christmas collection. Ett härligt djuprött lack med namnet ”in my christmas suit” och ett annat lack som liksom får en lite sandig yta, tänk glitter fast mycket snyggare och elegantare! Resultatet blir både matt och skimrande.

För att vinna lacken kommenterar du detta inlägg med vad du ser fram emot mest med den här julen! Tävlingen avslutas den 12:e december kl 23.59. Jag är jury och meddelar vinnaren via mail.

mariah_sararonne OPI

jul hos träningsglädje OPI Mariah

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
64kommentarer
 • På julen är det inte bara naglarna som ska lackas snyggt utan även paketen! Jag ser mest fram emot att sitta på julaftonskvällen med hela familjen och morföräldrarna och dricka glögg och lyssna på måns Zelmerlöws julskiva efter paketöppningen. När jag var mindre tyckte jag julen i princip var över vid det tillfället, men nu är det som lugnet efter stormen, och då mysfaktorn är som högst.

  anna 2013-12-12 22:21:48 http://lidenmentuff.blogspot.com
  Svara
 • I jul ser jag mest fram emot att fira tillsammans med familj och släkt. Vi lyckas alltid samla ihop oss på julafton och har haft det som jultradition. Jag älskar att ha alla samlade, det blir alltid så roligt och fint då. Därför är det vad jag ser mest fram emot. Samt att få klä upp mig lite på julafton, det gillar ju de flesta!

  Malin 2013-12-12 19:09:56
  Svara
 • Jag ser mest fram emot att fira med urfamiljen för första gången sedan 2007. Att få gå all in i rollen som sladdis och allas älskling, samtidigt som jag själv ska pussa mina sex syskonkids helt BLÖTA. Det var länge sen jag längtade så mycket till jul!

  Jeanna 2013-12-12 19:06:33 http://Minatraningstajts.se
  Svara
 • Ser fram emot tid med familjen, lite familjespel, ingen stress och kunna träna precis när jag känner för det.

  Ingela johansson 2013-12-12 18:52:29
  Svara
 • Jag ser allra mest fram emot att åka hem och få vara ledig i några dagar tillsammans med familj efter en lång höst fylld av praktik och studier!

  Linn Ulterman 2013-12-12 14:53:14
  Svara
 • denna julen blir för vår son den allra första,
  jag hoppas glädjen i hans ögon blir den största.
  att hans lycka få se,
  när tomten honom paket kommer ge 🙂

  anna hägg 2013-12-12 14:33:15 http://annaflickan.blogg.se
  Svara
 • Jag ser fram emot att vara ledig!
  Att slippa tentaplugga och stressa, utan bara ägna sig åt det som passar dagen.
  Långa vinterpromenader och att baka längtar jag till!

  Ida 2013-12-12 13:10:42
  Svara
 • att komma hem till familjen och laga riktigt ordentligt julbord till dem!

  Jonna 2013-12-12 12:54:37
  Svara
 • Julnörd- sådan är jag! Därför längtar jag som en tok till julaftonsdag. Att få se morföräldrar och kusinerna små, det får mig att bättre må. Äta seg kola och spela kort, får mig att glömma bort
  hur stressig vardagen kan vara och bara tänka på allt det underbara 🙂
  Ögonen kommer tindra som hos en stjärna
  det får min naglar också göra gärna

  anna 2013-12-12 09:41:31 http://lidenmentuff.blogspot.com
  Svara
 • Det jag ser fram emot med julen i år har faktiskt redan börjat infinna sig. 🙂 Ingen stress! Inget överdådigt julbord, utan de saker vi faktiskt vill ha eller kanske en helt ny spännande rätt. Ingen julklappsstress, utan istället skänka pengar dit man vill. Fokus på familj och lugn och ro. Skönaste julen någonsin!

  P 2013-12-12 09:18:38
  Svara
 • Jag ser fram emot den där drömska julmorgonen som brukar infinna sig. Fötter som tidigt tassar upp på ett kallt trägolv, se ut över staden där en och annan julbelysning skymtar. Äta tomtegröt med mycket kanel och socker och öppna julaftonens första paket i sängen tillsammans med kärleken. Och att få träffa nära och kära såklart!

  Jess 2013-12-12 06:52:02 http://jessansworld.blogg.se
  Svara
 • Soliga stränder, saltstänkt hår, fruktiga drinkar och Thailands stekande sol!

  Vera 2013-12-11 23:39:11
  Svara
 • Jag ser fram emot första julen hemma hos mig i mitt hem, familjen kommer och vi har bestämt att gå emot våra tidigare traditioner som innebär julmat som ingen egentligen gillar och sen bara ständigt sittande. I år ska vi istället ut i naturen för att åka skridskor och vi ska äta kalkonmiddag istället för julmat och ha en musikquiz på kvällen. Det ska bli underbart med en lite mer aktiv, men ändå mysig, julafton.

  Maria Kvist 2013-12-11 22:39:58 http://www.mariaak.devote.se
  Svara
 • Jag ser fram emot tiden i jul, tid att umgås med mina syrror som bor utomlands, med min sambo, men mina fantastiska föräldrar sa mt skidåkningen i italien dit vi åker hela högen precis efter jul!

  Erica 2013-12-11 21:30:29
  Svara
 • Jag spenderar julen i värmen och ser fram emot att inte behöva bylsa på sig en massa kläder när jag ska ut på en runda.

  Ylva 2013-12-11 21:18:19
  Svara
 • jag ser framemot att spendera första julen med min son som föddes i september. hela nya familjen samlas hos farmor och farfar. kommer vara speciellt. blir mest julklappar till honom så skulle gärna vinna dessa i julklapp till migsjälv.

  Camilla Sjö 2013-12-11 21:04:15
  Svara
 • Att få vara ledig och vila upp mig

  Jeanette 2013-12-11 20:47:44 http://heltvanligtliv.blogspot.com
  Svara
 • Jag ser fram emot en mysig, lång julaftonshelg med långa ridturer i snölandskap (förväntar mig vit jul) och häng med brorsan som bor i Norge annars.

  Malin 2013-12-11 20:44:20 http://Www.malinstang.com
  Svara
 • Jag ser fram emot denna juls ledighet! Visserligen bara tre dagar, men med ett väldigt speciellt och heltiskt år bakom mig så är all extra ledighet efterlängtad!

  Anna 2013-12-11 20:05:00 http://Runrunner.wordpress.com
  Svara
 • Jag längtar till att förhoppningsvis få umgås med min brors familj med nytt tillskott, en mysig liten bebis förgyller ju bara den mysiga julen ännu mer! 🙂

  Madde 2013-12-11 20:04:17
  Svara
 • Jag ser så otroligt fram emot att min syster, som också är min bästa vän, kommer med sin familj. De bor på Öland och vi ses inte så ofta som vi skulle vilja numera. Långa samtal över ett glas glögg, springturer tillsammans och hundpromenader. Längtar!

  Camilla 2013-12-11 19:39:01 http://millaf73.blogspot.com/
  Svara
 • jag älskar den mysiga julkänslan! Den gör att jag längtar till nästa jul redan i januari 🙂

  Marja - Baka Sockerfritt 2013-12-11 19:30:52 http://bakasockerfritt.se/
  Svara
 • Julmaten såklart, men mest sällskapet faktiskt. I år ska vi bara vara med svårisarna = lugnt och skönt.

  Ullis 2013-12-11 19:27:43 http://www.ulliso.se/blog
  Svara
 • En av julens höjdpunkter är frukosten på julaftonsmorgon tycker jag. Jag går ofta upp tidigt och tränar innan och sedan sätter sig hela familjen och äter risgrynsgröt och skinksmörgås. Massa tända ljus och julmusik är också ett måste. Det är en skön och avslappnad stund som alla njuter av innan vi åker vidare för att fira med resten släkten, det ser jag verkligen fram emot!

  Frida 2013-12-11 19:21:42
  Svara
 • Det jag ser fram emot allra mest, är att för första gången på väldigt länge få uppleva julen med ett positivt mindset över just julen! I många år nu har jag bara velat strunta i julen, sett allt jobb innan som jobbigt, gjort alla förberedelser bara för att man måste. Oklart varför egentligen och jag kan inte riktigt sätta fingret på vad som gjort att jag ändrat inställning. Men i år, tycker jag det ska bli så mysigt! Jag pyntar här hemma och på jobbet med glatt humör. Idag var jag till och med glad hela turen på stan när jag letade julklappar.
  Sen ser jag också fram emot att vara hemma i byn hos mina föräldrar. Vi hinner inte åka dit så ofta numera och oftast är vi mest på genomresa. Nu till jul har vi tid att stanna inte bara en natt utan 3,4,5 eller 6, det spelar ingen större roll.

  nipe 2013-12-11 18:34:42 http://enlitenplatsietern.blogspot.com
  Svara
 • Jag ser mest framemot en massa lek och bus i snön med min fina familj, förutsatt att den kommer såklart! Snön alltså..

  Helena 2013-12-11 18:13:46 http://www.helelena.blogg.se
  Svara
 • Lugn & ro, och rödkål.

  Paola 2013-12-11 17:50:22
  Svara
 • Det jag mest längtar till är att få träffa min syster och ge henne en stor kram, eftersom hon går igenom en jobbig tid just nu. Och sedan naturligtvis resten av familjen. Själv studerar jag på annan ort och det kan vara rätt tungt mellan varven att inte får träffa familj och vänner. Det är så otroligt mysigt att bara få vara tillsammans. Vi har även bestämt i familjen att inte köpa julklappar detta år, förutom till systerdottern som är 1,5 år och för första gången ska få träffa tomten.

  Matilda 2013-12-11 17:47:47
  Svara
 • Jag ser fram emot en uppladdning inför 2014 med massa vila, god mat, schysst kompishäng och framförallt egen tid. <3

  Suzan 2013-12-11 15:13:05 http://icanrestwhenimdead.com/
  Svara
 • Jag ser fram emot att äntligen får krama min familj i Mexico! Att spendera jul med mina nära nära!Jag älskar att bo i Sverige men det är inte kul att vara så ensam här. Ok, jag har min man och barnen men jag saknar mycket alla mina släktingar!

  GOd jul Sara!

  Coyntha 2013-12-11 15:07:15 http://coyntha.wordpress.com/
  Svara
 • Åh! Jag ser fram emot kvalitetstid på hemmaplan, bortaplan och att prova nya springturer med hunden var jag än kommer att befinna mig. Glöggkvällar och klappar under granen med de jag tycker allra bäst om. Ser megamycket fram emot att måla mina naglar julsnygga efter att ÄNTLIGEN ha slutat bita på dem och fått snygga, starka naglar! Lovely!

  Sandra 2013-12-11 14:38:24
  Svara
 • I år har jag nog för första gången inte önskat mig något speciellt i julklapp utan det enda jag ser fram emot är ett efterlängtat uppehåll från allt plugg, rapportskrivningar och tentor och att få komma hem till min kära familj och bli ompysslad, äta gott och ladda batterierna inför ett grymt 2014!

  Linda 2013-12-11 14:14:33
  Svara
 • Kan inte säga att jag ser fram emot julen särskilt mycket av olika anledningar men tycker i alla fall om julbaket och det är såååå mysigt att få koka ihop massa gott i köket, det ser jag fram emot mest.

  Emma 2013-12-11 14:02:28
  Svara
 • Jag ser fram emot, att efter en extremt tung och stressig höst, få luta mig tillbaka och bara vara. Umgås med nära och kära och inse att livet inte är så tokigt ändå. Jag ser fram emot att få starta julafton med en ridtur med min lillasyster, såsom vi alltid försöker starta julafton

  stina 2013-12-11 13:43:06
  Svara
 • Jag ser fram emot att fira jul med familj och vänner och alla härliga träningspass, likväl inne som ute, som jag kommer ha tid med under två och en halv veckors ledighet efterlängtad och välförtjänt ledighet!

  Stina 2013-12-11 12:59:26
  Svara
 • Årets julfirande kommer se lite annorlunda ut, för jag och min sambo ska nämligen fira vår första jul tillsammans. Först ska vi hem till min pappa med familj för att sedan ta tåget till min sambos föräldrar. Ser fram emot att både presentera våra traditioner för min pojkvän, och nog ännu mer i spänningen att fira med några helt andra än vad jag är van vid. ska bli geymt kul!

  Rebecca 2013-12-11 12:40:53
  Svara
 • Då granen är inplockad och klädd och julmust dricks var och varann dag så längtar jag mest efter ledighet och tid med familj och vänner. Ska förhoppningsvis träffa mina brorsbarn som jag inte sett på över ett år!

  Cathrin 2013-12-11 12:07:53 http://malisikte.se
  Svara
 • Jag längtar till julen när jag ska få åka hem till mina föräldrar och hemgården där jag inte satt min fot sen i somras.
  Där firar vi jul på samma sätt vi alltid gör. Äter lutfisk och julgröt med mormor, julbön och sen rusar vi hem
  och ser Kalle Anka. Äter julbord och i mättnad tar det lugnt tills ”jultomten” dyker upp och delar ut julklappar.
  Jag kommer att vara tacksam att mormor är med oss och glad över att vi äntligen får fira jul med en
  ny familjemedlem, min systerdotter. Det ska bli så spännande!

  Jenny 2013-12-11 12:07:19 http://jemppari.blogspot.com
  Svara
 • Jag ser mest framemot att få vara tillsammans med hela familjer under roliga omständigheter. Under hösten har vi haft en del tråkiga händelser såsom cancerbesked, Parkinsonbesked och psykologikontakter. Mitt i all dysterhet har hela familjen kommit närmare och såväl sjukdomar som andra livskriser som jar medföljt har stabiliserats och vi ser nu framemot att träffas allihopa kring jul och faktiskt få kännalite glädje kring detta! Det är för mig i år viktigare än allt annat!

  Ida 2013-12-11 12:04:29
  Svara
 • Jag ser fram emot att få spendera min första jul med min pojkvän, och även hans familj då vi åker till min familj dagen efter.
  Det är en spännande fas i livet att starta nya traditioner att förena med de gamla och om jag först tyckte att det var lite tråkigt att det inte skulle vara som förr har det nu övergått till något härligt! För jag har insett att det är ju hela grejen, vi bygger ju ett liv, då vill jag inte att det ska vara som förr. Nej, nu är jag bara väldigt tacksam att få förena det bästa av två världar! I övrig ser jag fram emot lite kyla och kanske snö så man kan njuta av schysst vinterlöpning!

  Madeleine 2013-12-11 11:58:31
  Svara
 • Jag fick samtal från min chef igår om att jag tydligen hade en massa semesterdagar att ta ut, så från att ha varit inställd på att jobba hela julen (och julafton…) fick jag en oväntad semester! För att göra det hela ännu bättre är det dessutom samma dagar som min pojkvän har sin julsemester. Så, tid. Jag ser allra mest fram emot att ha TID för att göra sånt jag tycker om med de jag tycker om. Långa sovmornar, långa träningspass och massa mat! 🙂

  Svara
 • Den här julen ser jag mest fram emot att få tillbringa med min familj, precis som vi alltid har gjort. Den här julen känns dock speciell då jag vet att det blir sista julen det bara kommer att vara vi och som det alltid har varit. Nästa år föder min älskade lillasyster sitt första barn samtidigt som mina föräldrar går i pension och planerar att flytta från huset, och även om förändringarna som kommer är både roliga och fantastiska, så kommer jularna i framtiden att se lite annorlunda ut och därför så ser jag fram emot att det här året få njuta av att bara vara med familjen precis som det alltid har varit innan vi går vidare till en annan magisk och härlig jul nästa år.

  Elin 2013-12-11 11:38:33
  Svara
 • Jag ser mest fram emot att få träffa min lilla brorsdotter för första gången samt mycket mys med god mat i kombo med vintriga löpturer i skogen!

  Anna 2013-12-11 11:17:54
  Svara
 • Jag ser mest fram emot att få ledigt, umgås med min fina familj & bara ha det mysigt. Även att baka julgodis & äta gott…. 🙂

  Jennifer 2013-12-11 11:09:53
  Svara
 • Jag drömmer om julens värme
  Värme från adventsljus och bastu efter skidtur
  Värme från långa, djupa samtal med vänner som samlas från världens alla håll
  Värme från småkusinernas kramar framför julkalendern
  Värme som väntar på mig i Sverige när jag kommer hem till jul

  Agnes 2013-12-11 10:54:39
  Svara
 • Efter en höst som snarare bestått av 60 h arbetsveckor istället för 40 h ser jag fram emot att bara få vara ledig, umgås med nära och kära, åka skidor, äta god mat och bara vara.
  Njuta av ledigheten och nuet!

  Svara
 • Jag ser fram emot morgonskidåkning, att köra till backen genom en sovande by, känna kylan bita i kinderna, möta en eldröd, brinnande himmel på Olympiaplatån och lägga första svängarna i nypistadade lundsrsppet och efter en timme för mig själv köra hem genom en by som sakta vaknar och mötas av stor familjefrukost och härlig brasa.

  Ida 2013-12-11 10:10:28
  Svara
 • Jag ser fram emot att få ha sambon hemma hela tre veckor i sträck, äta massor med god mat så jag förhoppningsvis går upp lite i vikt (ja, det behövs!) samt ta mig tid att njuta av stunden.

  Malin 2013-12-11 09:58:13 http://Bluemalin.blogspot.com
  Svara
 • Jag ser mest fram emot allt mys med familj och vänner! Just nu pluggar jag i en annan stad, så det blir tyvärr inte så många träffar. Men i jul så! 🙂

  Elin 2013-12-11 09:55:59
  Svara
 • Jag ser fram emot att få mysa med kärleken ,åka massvis med skidor och ta de lugnt en stund =)

  Elin 2013-12-11 09:55:22
  Svara
 • Jag ser fram emot att komma hem till familjen och spendera några i stallet där. Är ett tag sedan jag fick möjlighet att rida så det ska bli väldigt härligt samt att det alltid är så trevligt när släkten är samlade och jag slipper stressa runt för att hinna träffa alla under en helg 🙂

  Mamma Cherie | Träning - Vardagsliv - Företagande 2013-12-11 09:36:03 http://www.mammacherie.se
  Svara
 • Åh, jag ser fram emot att hela familjen är ledig. Att vi har tid att njuta och mysa i all oändlighet (känns det som!).

  Dessutom ser jag fram emot mellandagsträningen jag ska leda, 4 dagars träning utomhus, pepp på den!

  Åsa 2013-12-11 09:09:36 http://www.herboftoday.blogspot.com
  Svara
 • Har hört att dessa ska vara väldigt bra 🙂

  Viccy 2013-12-11 09:08:40 http://www.springaren.blogg.se
  Svara
 • OPI är en favorit!

  Jag ser fram emot att fira mig själv som nyss vågat ta steget att säga upp mig själv från en arbetsplats jag vantrivs på. Vad som händer efter julen är ett helt oskrivet blad… Skräckblandad förtjusning!

  Lena S 2013-12-11 09:00:59
  Svara
 • Jag ser fram mot att sätta fötterna och få sand mellan tårna på en lång, finkornig vit strand i Australien!

  pilla 2013-12-11 08:56:00 http://pernillabredolt.com
  Svara
 • Jag ser fram emot att få ta en veckas ledighet från högskolan för att fara hem till min älskade familj i vackra Dalarna. Vi har sedan länge struntat i julklappar och köper istället ett stort pussel som vi sitter och pusslar under hela julen. Det ser jag fram emot och längtar så galet mycket efter!

  Moa 2013-12-11 08:54:30
  Svara
 • Jag ser fram emot att få fira julen i lite lugnare tempo med bara de närmsta för första gången. Lite mindre fokus på mat, godis och klappar och mer fokus på att umgås.

  Linda 2013-12-11 08:51:22
  Svara
 • Jag ser mest fram emot att få umgås med min familj och halva släkten 🙂

  Sandra 2013-12-11 08:49:47 http://thinkinpink.se
  Svara
 • Jag ska vara helt fruktansvärd och säga att det jag ser fram emot mest är att julen ska bli över… Det är första julen sedan min älskade pappa gick bort och jag vet att alla gruvar sig för hur det ska bli. Vi får fokusera på att krama varandra extra i år!

  Frida 2013-12-11 08:39:38
  Svara
 • Jag ser fram emot att få lämna stan, komma hem till Dalarna och krama min efterlängtade familj. Det har aldrig varit så välbehövligt som i år!

  Helena 2013-12-11 08:35:38 http://www.healthbyhelena.com
  Svara
 • Jag ser i fram i mot att min pappa ska få komma hem till Värmland i en hel vecka från karolinska sjukhuset i Huddinge. Där har han varit inlaga sedan september då han genomgår en benmärgs transplantation! Han fick klar tecken i går för hemresan!!

  saga 2013-12-11 08:34:39
  Svara
 • Jag ser fram emot att fira min första jul som 30 åring: mogen, balanserad och harmonisk.
  (eller i alla fall inte barnslig, obstinat och sockerspeedad… förrän tidigast till Kalle!)

  LS 2013-12-11 08:33:21 http://www.adluna.wordpress.com
  Svara
 • Jag ser allra mest fram emot mina 2 veckors ledighet! Känns som att dom behövs nu. Hade vara två veckors semester i somras, så det känns lyxigt att få lika lång ledighet nu kring jul! Ledigheten ska spenderas i Halmstad & Stockholm & där ska fokus ligga på att umgås med vänner som jag inte träffat på länge!

  Anna . P 2013-12-11 08:26:29
  Svara
 • Jag ser fram emot två hela veckors ledighet och framför allt härlig skidåkning.

  Stella 2013-12-11 08:20:34
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger