Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Go for life

jul hos träningsglädje

God morgon på er! Dagens julkalenderlucka presenteras av Go for life som säljer hälsosamma bär och frukter som gör nytta för kroppen. Fokus ligger på det supernyttiga gojibäret (ofta kallat ”the happy berry”) och dagens vinnare kommer vinna ett helt kit med hälsa som blir ett fantastiskt avslut på det här året – och en mycket god start på det nya!

Hemma hos mig har jag en låda med roliga bär och pulver som jag gör goda supersmoothies på – mitt favoritmellanmål alla kategorier! Du hittar Go for lifes produkter i hälsokosten, ekobutiker, delikatessbutiker, gym och kaféer och i deras egen webshop.

Dagens vinst innehåller: kakaopulver, hampafrön, clhorellapulver, gojibär eko, vetegräspulver, chiafrön och camu camu till ett värde av över 1500 kronor! För att tävla mailar du till traningsgladje at gmail.com senast imorgon den 11:e december kl 23.59 med svar på varför gojibär är bra – tillsammans med hur du blir ”as good as you can be” som är Go for lifes motto.

goforlife

jul hos träningsglädje GOFORLIFE

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • ännufler härliga vinster! Gojibäret innehåller både vitaminer, mineraler, antioxidanter och nyttiga fetter. superbär helt enkelt. Jag fick en buske i morsdags present förra året och iår har jag torkat ett par dl egna bär 🙂
  För att vara mitt bästa jag så försöker jag äta bra och ren mat samt röra mig så mycket jag kan. När jag känner att jag hinner med det så mår jag som bäst och blir då en bättre version av mig än den trötta, tunga, sura mamman jag blir när jag inte hinner med mig själv 🙂

  Birgitta 2013-12-10 15:01:07
  Svara
 • Gojibär innehåller böand annat mycket C-vitamin, järn och antioxidanter!

  Genom att inse att det är en själv som sätter gränser och sedan radera de gränserna! Inget mer ”jag kan inte”!

  Emma 2013-12-10 14:22:11
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk