Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bonjour Monday!

Vilken dag! Det är först nu jag landat framför datorn och det är nästan kväll. Jag har hunnit med rätt många Stockholmsstadsdelar och även en sväng utanför tullarna. Resultatet: några bra möten, påfyllda ögonfransar och en rolig cykelgrej som jag tycker ni ska haka på i sommar. Mer info kommer – vi ska ju ha lite vinter först!

Ögonfransförlängning är en sak jag gjort i åratal. Dels i Halmstad (då var jag inte så nöjd) och sedan på Puder på Västmannagatan (alltid sjukt nöjd). Jag sminkar mig väldigt sällan eftersom jag redan känner mig sminkad med fransarna så det är bara att gå upp ur sängen och ut. Lätt värt i mitt liv!

Efter att man förlängt fransarna ska man inte träna på några timmar så jag såg till att bränna av mina intervaller på trainern imorse. Vädret lockade inte till löpning och jag ville få det snabbt överstökat. Det fick bli en kortis med 3*6 minuter och totalt 30 minuter inklusive uppvärmning och nedvarvning. Klart godkänt.

PS. Vi har 3 set kvar av dessa julkort. Först till kvarn! Läggs på lådan imorgon så du har dem på onsdag.

sara 40 träningsglädje

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tycker det är så snyggt med förlängda fransar! 🙂 Jag har önskat mig det i julklapp *hoppas*

  Dessi 2013-12-10 23:24:22 http://www.dessi.se
  Svara
 • Planerar att ta efter detta framöver! Så praktiskt. Ska bara orka komma i väg…

  jeanna 2013-12-09 21:04:03 http://minatraningstajts.wordpress.com
  Svara
 • Snyggt med fransarna. Är sugen att göra jag också men hur bra sittr fransarna om man råkar gnugga bort svett med axeln eller lite ovarsamt med handduk?

  @marrre1 2013-12-09 20:28:27
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger