Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Kallt!

Är det inte märkligt hur samma kyla kan uppfattas så himla olika. Det är i ärlighetens namn inte superkallt ute idag om man kollar temperaturen – men efter en morgonjoggpromenad (ja lite blandad kompott alltså) på 90 minuter så känner jag mig kylslagen! Ju längre söderut i landet – desto kallare blir det. I Åre har jag inga problem att vara ute i -10, -15 och -20!

Jag har inte tränat särskilt mycket sedan i torsdags så i klassisk anda har jag liksom tänkt att träna ikapp idag. Morgonpasset är gjort men på listan står också styrketräning (gårdagens lucka i min träningskalender) och allra helst 30 minuter på trainer. Och så rörlighet som är dagens lycka. Puh. Tur att jag verkligen inte har någon annan plan än att vara hemma idag. Frågan är bara om jag kommer flytta mig från soffan?

Jag har förresten tänkt börja kolla på Breaking Bad. Är det bra? Jag sträckkollade Orange is the new black och vill ha något lika bra. Tips?

sara 35

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • När jag tränar fryser jag inte, men jag fryser faktiskt till och med på sommaren. Om det inte är typ 30 grader och fuktigt. Har troligen runt 27 grader hemma och har raggsockor och dubbla lager fleece… Så är det och har alltid varit. Jobbigt! Därför är vintern en pina. Gör ont i hela kroppen jämt. Förutom då jag tränar haha.

  Katarina 2013-12-10 12:30:57 http://Katarinaratcliffe.se
  Svara
 • Ja just det: Killing!!!

  Alis 2013-12-09 20:11:44 http://mittalisliv.blogspot.com
  Svara
 • Breaking Bad är en himla bra serie, ge den lite tid tillslut är det svårt att slita sig från den. Annars rekommenderar jag Homeland, Walking Dead, Bron, Suits eller the Killing (som var en av mina favoriter).

  Miassteg 2013-12-08 19:46:01 http://www.miassteg.se
  Svara
 • Själv har jag en soffdag, efter en vecka med mycket jobb, som kräver återhämtning.
  Virus som bråkar i halsen.
  En bror som hastigt gick bort.
  Så jag ligger idag i min soffa, äter pepparkakor och har börjat titta på Bron. Kanon! Har du sett alla gamla Weeds? Shameless? Game of thrones? The big C?
  Personligen gillade jag gillade inte Breaking Bad.

  Jag skulle vilja fortsätta med kalendern, men det får bli en annan dag. Jag har stor lust att träna, men jag orkar inte.

  Maria Alevad 2013-12-08 19:11:08 http://mittalisliv.blogspot.com
  Svara
 • Japp, breaking bad är väldigt bra. Men man måste som någon mer skrev ge den ett par avsnitt innan man kommer in i den. Sen blir den Grym! 🙂

  Sanna 2013-12-08 17:37:52
  Svara
 • Breaking bad är bland det bästa jag sett – se!

  Katten 2013-12-08 16:02:52 http://www.piggochduktig.wordpress.com
  Svara
 • JA! Åh vad jag håller med dig om kylan. Skånekylan utplånar mig varje år, och jag känner mig så enormt gnällig. När det är typ -6 och jag håller på att skaka käken av mig och knappt känner mina fötter, och så tänker jag på de i norr som har -30.. Men det måste ju ha med luftfuktigheten att göra, eller nåt. Kallt är det i alla fall ;p

  Erika 2013-12-08 15:55:03 http://www.hejaerika.wordpress.com
  Svara
 • Tror också det har att göra med luftfuktigheten hur kallt t.ex. -10 känns. För mig har det att göra med vad jag utför för aktivitet – när jag springer fryser jag nästan aldrig, när jag går däremot. Fryser ihjäl.

  Snorkkis 2013-12-08 14:55:12 http://www.snorkkis.se
  Svara
 • Breaking Bad är verkligen superbra. Man får ge det några avsnitt bara för att komma in i det. Sen vill jag tipsa om ”House of cards” som också är en jättebra serie. Och har du inte sett ”Sons of Anarchy”? Gör’t! Ett måste 🙂
  Mvh/
  Serienörd

  Charlotta Sofia springer o trimmar 2013-12-08 13:56:41 http://charlottasofiaspringer.wordpress.com
  Svara
 • Det där att det känns kallare ju längre söderut man kommer kanske beror på att luften oftast är fuktigare där.

  Julia 2013-12-08 13:55:34 http://Annaverajulia.blogg.se
  Svara
 • Jeg likte også Orange is the new black, men fikk ikke sansen for Breaking Bad. Likte imidlertid veldig godt Lie to me, Suits og White Collar.

  PS. Treningsverken fra i går merkes, for å si det sånn! 😉

  L 2013-12-08 13:30:25
  Svara
 • Frida: ska kolla upp!

  admin 2013-12-08 12:44:15
  Svara
 • Gillade också orange is the new black och har börjat på breaking bad. Den verkar ok men jag har fastnat lite för sons of anarchy nu. Så testa den är mitt tips! 🙂

  Frida 2013-12-08 12:42:43
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje