Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Winning in a winter wonderland

God förmiddag vänner! Äntligen en morgon med lite snö på backen. Och is. Det var snorhalt när jag gick ut på en liten morgonpromenad för att vakna och jag gissar att min sambo, som springer långpass just nu, svär en del över fästet. Men vad gör väl det. Det ska vara vitt när det är vinter! Och den här snygga filmen från Nike tycker jag är rolig. Jag vet ingenting om Hyperwarm-produkterna, men Nike – ni får full pott för filmen!

Min favoritperson i Nikes team med globala stjärnor är helt klart Julia Mancuso. Jag tycker för övrigt att Nike är väldigt duktig på att använda sina sponsrade elitatleter på ett bra sätt (GoPro och Redbull också).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Trodde faktiskt att jag skulle göra min första vurpa när jag gick till förrådet förut. Men näe. Efter en stund slappnade jag rent av av där på isen… Såg en tant med käpp, led verkligen med henne. Det här väglaget är inget kul. Men rätt fint ute, det tycker till och med jag! Som föredrar sommar alla gånger…

    Jeanna 2013-12-07 14:01:07 http://Minatraningstajts.se
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Viktor Frisk
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Marcus Schuterman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Linn Eklund
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Flora Wiström
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Chrystelle Eriksberger
Home
Amelia Widell
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Philip Conradsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Kevin Triguero
Man
Johan Hurtig
Hälsa
Fannie Redman
Home
Sanna Fischer
Mode
Emelie Wikström