Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Underställ i ull

jul hos träningsglädje

Fryser du? Då ska du tävla idag! Bakom luckan finns ett understället Warm wool från Craft Sportswear. Det är ett underställ för riktigt kyliga dagar. Är det sådär extra mycket väldigt kallt så kan man också kombinera flera underställ och skapa lager på lager den vägen. Ett tips! Hur lager på lagermetoden funkar har jag skrivit om här.

Warm wool består av merinoull på utsidan och polyester på insidan för att få den bästa kombinationen av både riktigt bra fukttransport och isolerande värme. Jag har det här understället sedan förra vintern och trivs riktigt bra i det när jag är ute och går eller gör andra lågintensiva aktiviteter – då är det himla bra med riktigt bra passform och full poäng för mysighet. Ett måste i fjällstugan!

Tävla om ditt set med tröja och byxor genom att maila traningsgladje at gmail.com med svar på 2 elitatleter som tävlar och tränar i kläder från Craft samt en kort mening om varför du ska vinna. Du har till kl 23.59 imorgon den 8 december på dig innan tävlingen stängs. Jag är jury och vinnaren meddelas via mail.

Vill du inte tävla så finns Warm wool att köpa här med 20% rabatt.

craft warm wool

jul hos träningsglädje Craft

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk