Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sven

Idag (eller egentligen igår) hade jag och min sambo tänkt åka till bästkusten. Vi skulle ha en festlig helg framför oss och i min resväska som redan är packad trängs både funktionskläder och lite glam. Leopardskor som jag shoppade i Valencia förra året (när jag sprang det här loppet), min klocka i guld (ja inte riktigt guld såklart) från Michael Kors och nagellack från OPI (Gwen Stefanis kollektion) med satin finish som jag fått från en PR-byrå och genast dog lite över.

Fast eftersom Sven ställt till det så får vi hålla oss hemma, leopardskorna till trots. Eftersom jag alltid är ute och flänger känns det konstigt, men lite skönt, med en helg som plötsligt blev helt oplanerad!

guld svart 2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Bra val av klocka, jag har likadan (fast annan färg) 😀
  Ha en fin Luciavecka, Sara! Kram

  Miss Agda- Småbarnsliv o Endorfiner 2013-12-09 13:32:58 http://www.missagda.se
  Svara
 • Sven har fått mig att fundera på underlag … alltså vad det är för underlag jag kommer att springa på till veckan 🙂 … har alltid sprungit på band så fort det börjar närma sig <+10 .. men förra året hände något när jag sprang ute i kylan…jag gillade det…läs:älskade det…
  Så i år har jag hittills klarat mig på mina vanliga löparskor…men Sara, du springer ju året om och har säkert jättebra input till 'vilka skor för vilket underlag'…Har inte du lust att skriva lite om dina erfarenheter av skor till olika underlag…Sven har liksom sätta griller i huvudet på mig 😉 … dubbar/inte dubbar, goretex/inte goretex, etc etc

  Marie 2013-12-06 23:09:34
  Svara
 • Kanske kan minibilen ta sig ända ut till ön – vi har inga planer heller, men glögg, vin för de som dricker det och en brasa att tända kan ju matcha leopard, guld och satin finish!

  uppochhoppa 2013-12-06 15:49:14 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Gör ni rätt i! Sven förtjänar inte ert celebra besök, han är inte rolig alls. Han har precis ställt in mitt löppass, så han är inte precis poppis!

  Anna (orka mera) 2013-12-06 14:12:41 http://piggelina.se
  Svara
 • Vad tråkigt fast trevligt!

  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger