Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Viktigpetter

Även fastän jag är egenföretagare (entreprenör!) och ofta jobbar från soffan så älskar jag känslan av business. Jag levererar bra över datorn men gillar att vara i rummet där det fattas beslut om viktiga saker och att ligga bakom ett och annat stort projekt som man som medborgare kanske tar för givet för att man möter det så ofta. Att få vara lite viktig och göra annat än vanlig marktjänst. Den känslan är egentligen en form av fåfänga – men den är stimulerande och jag behöver verkligen variationen. Både örat mot marken och plats i det beslutsfattande rummet.

Anyhow, jag började morgonen med 6 km morgonjogg tillsammans med Annika. Det var ruggigt ute och halt på vägarna. Vi tog ett varv runt Lilla Essingen och som vanligt känns det jobbigt innan och alldeles, alldeles underbart efteråt. Jag har tagit med den där härliga känslan i allt jag gjort sedan dess och med en sådan början kan resten liksom inte bli annat än bra.

sara 20

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger