Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

20*1 nöjda minutrar

Bakom dagens lucka gömde sig intervaller. 20 stycken á 1 minut. Det tog ända fram till klockan 21.40 innan jag fick fart på benen och körde dem. Jag satt rätt länge och velade. Funderade på om jag skulle spara till imorgon. Tur att man har en sambo som får fart på en när det behövs!

Jag satte på mig hörlurar och cykelskor och satte mig på trainern och körde igång. Så jäkla svårt är det faktiskt inte. Jag hade pulsbandet på för att försäkra mig om att jag inte mesade och låg på runt 82% med fokus på styrkeintervaller. Inte så dåligt för hemmaträning en torsdagskväll med Dallas på TV:n framför cykeln. Jag är sjukt nöjd.

trainer 2

trainer 3

Vad jag lyssnar på?

Madonna // Gangbang Tracy Young remix

Britney Spears ft. Jennifer Lopez & Pitbull // Dance again til the world ends

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind