Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Namaste

Efter det ytterst opeppiga inlägget från tidigare idag har jag ryckt upp mig. Om ett tag ska jag iväg och simma och det ska bli mysigt även om jag tycker att simning är rätt så tråkigt. Jag har precis packat upp min väska från Cypern (yep, det är ett tag sedan jag kom hem) och jag hade tydligen glömt bort att jag lagt alla fuktiga svettiga tävlingskläder i en skopåse. Det doftade inte hallon precis. Men det är uppackat och på kö till tvätten och jag klappar mig på axeln. Bra gjort, Sara!

Andra saker som jag är glad över är att jag ska läsa en massa böcker i jul och vara ute i frisk lantluft. Karin, som jag träffade i måndags, erbjöd sig snällt att låna ut sin cyclocross till mig – och ett par vintercykelskor. Att ha så många fina vänner gör mig också glad.

Trots en rätt så trist dag har jag med andra ord mycket att vara glad över, nöjd med och tacksam för. Namaste!

namaste

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • L: sant!

  Marja: pepp till dig!

  Ingmarie: tur det!

  Henrietta: jag älskade verkligen Shantaram. nu beställde jag en bok som hette Kanada, bland annat.

  admin 2013-12-04 23:15:12
  Svara
 • Skönt att du fick humöret att vända! Har du några kul boktips?

  Henrietta 2013-12-04 22:50:44
  Svara
 • Vi har alla våra dagar som sagt var.
  Men det vänder. Alltid! 🙂

  Ingmarie 2013-12-04 21:36:40 http://blog.nemonisimors.com
  Svara
 • Skönt att du känner dig lite gladare 🙂 Känner själv att jag minsann behöver rycka upp mig lite!

  Marja - Baka Sockerfritt 2013-12-04 19:41:45 http://bakasockerfritt.se/
  Svara
 • Man trenger ikke å være på topp hver dag, heldigvis 🙂

  L 2013-12-04 18:24:27
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk