Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skidåkning med guide

jul hos träningsglädje

Bakom den 2:a luckan i Jul hos Träningsglädje finns en toppvinst från SkiStar Åre. På alla SkiStars destinationer finns något som heter SkiStar Experience – skidåkning med guide. Det kan vara åkning offpist, randonée, puckelpist, park & pipe, manchestermorgon eller carvinclinics till exempel. Det handlar mer om skidupplevelser än skidåkning med skidlärare.

Förra året testade jag och min sambo SkiStar Experience första gången och till kommande säsong skulle jag vilja testa fler – väldigt gärna en klassisk manchestermorgon!

Dagens vinst är alltså en SkiStar Experience i Åre (för 1 person) giltig under säsongen 2014 i samråd med bokningen på SkiStar Åre. Var med och tävla genom att maila till traningsgladje at gmail.com med vilken SkiStar Experience du helst skulle vilja testa. Tävlingen avslutas imorgon 3:e december kl 23.59. Vinnaren utses av mig och meddelas via mail.

PS. Ses vi i Åre till Snö, test & fest? Alla som ska dit räcker upp en hand! Under den helgen skänker SkiStar Åre 1 kr till Musikhjälpen för varje liftåk i VM8:an. Skidåkningen är förresten redan igång!

åre

jul hos träningsglädje SkiStar Åre

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Chrystelle Eriksberger
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman