Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dansa i neon

När jag sorterar tvätt så har jag en hög för vitt, en för svart, en för olika slags röda nyanser och en för blått kombinerat med grönt (i och för sig så har jag hört att funktionskläder inte färgar av sig?). Och så borde jag ha en för neongult. Det är den färg på träningsrelaterade kläder och skor som ökar mest hemma hos mig men jag skulle i och för sig inte få för mig att tvätta skor i maskin (däremot skölja av i duschen).

Det pågår några reflexuppror här och var. Det tycker jag är bra. Det är så många som inte syns där ute i mörkret. Jag tycker generellt att det borde vara 30 km/h som gräns för biltrafik i stadsområden men det spelar ändå inte så stor roll för du som fotgängare/löpare/cyklist syns inte i stadsmiljö där du konkurrerar med en massa ljuskällor, dåligt parkerade bilar och andra störningsmoment. Värst är det när det typ duggregnar och är skymning.

Det positiva är att många plagg för löpning, egentligen oavsett märke, innehåller många reflekterande detaljer. Det är bra. Toppa med plagg i fluorescerande färg och det blir ännu bättre! Det finns förmodligen från många varumärken också det, men nedan är vad jag har hemma:

Neongul mössa att ha på stan // Seger

Favoritvantar med vindskydd (25% rabatt idag) // Craft

 Jättegul funktionsmössa med reflex bak och fram // Craft

Löparskor till vänster // Nike Free 3.0 ( jag köpte mina i USA men här finns en liknande variant)

Inomhusträningsskor till höger // Nike Free TR (jag köpte mina i USA för ungefär 1 år sedan och har inte sett liknande här hemma)

dansa i neon

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Helena: håller med!

  Helena: smart! aldrig testat en sån!

  Jeanna: hahahahaha

  Saras: I better! 🙂

  Betty: snygg kombo!

  Upp&Hoppa: :):):)

  admin 2013-12-03 10:22:04
  Svara
 • Ha, ha, jag har exakt samma högar, och en gul på väg!

  Uppochhoppa 2013-12-03 08:33:47 http://www.traningsevent.se
  Svara
 • Svart och neon <3

  Betty -the B-ROOM 2013-12-02 22:32:23 http://b-room.se/blogg
  Svara
 • Coolt du kommer synas 🙂

  Saras Träningsblogg 2013-12-02 20:33:42 http://monch.blogg.se
  Svara
 • När jag sorterar tvätt har jag en hög för svart. Och en annan för svart. Det enda som skiljer dem åt är gradantalet. Jag borde verkligen inspireras lite av din härliga färg.

  jeanna 2013-12-02 20:27:19 http://minatraningstajts.wordpress.com
  Svara
 • Färg är kul!
  När jag sorterar tvätt går jag efter temperatur, inte färg 🙂 Bara att ta kläderna (eller så mycket av dem som kommer att få plats i torkskåpet efteråt 🙂 ), och slänga in en ColourCatcher-lapp i tvättmaskinen. Problem solved 🙂

  Helena Z 2013-12-02 19:26:19
  Svara
 • Härligt – mer färg åt folket! Älskar mössan från Craft, kan vara den skönaste jag har! <3

  Helena 2013-12-02 18:21:17 http://www.healthbyhelena.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger