Jag började den här dagens med världens längsta och härligaste frukost på Broms vid Karlaplan med Sara Althini (som ni kan läsa mer om i senaste Fitness Lifestyle som borde komma ut i butik typ nu). Ett härligt ställe för frukostmöten med snygg frukostbuffé. Inte svulstig sådan, utan lite mer elegant och stilfull. Sedan var det faktiskt, bokstavligt talat, dags för lunch. Men då åkte jag och simmade istället. Och sedan lunchade jag med min mamma och pratade försäkringar.

Jag har extremt dålig koll på vad jag har för försäkring. Hemförsäkring och försäkring på bilen har jag ju – men det här med olycksfallsförsäkring och sjukförsäkring är en djungel med många val. En del täcks av hemförsäkringen om man skulle ha otur. Men inte allt. Och trassligare blir det om man har lite olika saker via olika försäkringsbolag. Och om man, som min sambo som var med i en bilolycka förra året, har kontakt med ett tredje bolag via en annan persons trafikförsäkring. Snårigt var bara förordet!

Dagens tips blir att kolla upp dina försäkringar!

sara 2

Jag!

Sara 7

Min mamma!

0