Det är nu det ska hända. Starka cykelben inför våren och sommaren 2014 ska byggas. Första passet gjordes idag. Jag hoppade upp på trainern och konstaterade att, well, det var rätt så jobbigt. Visserligen var min cykel urladdad så jag kunde bara köra på en växel – men det var en jobbig jävel jag hade i. Avslutade jag min sista runda i nedförsbacke eller?

Planen med min trainer är korta intensiva pass. Det är trots allt inte jättekul att sitta med näsan i väggen och stirra på dammsugaren på golvet. Dagens pass blev faktiskt bara en kvarting för att prova på.

Till nästa gång ska jag ladda cykeln (jag har elektroniska växlar på min Nishiki Limited) och köra efter ett program, t.ex. 70/20-intervaller, 1-minutrare eller något annat roligt.

elite trainer nishiki limited 1

elite trainer nishiki limited 3

elite trainer nishiki limited 4

Elite Qubo Trainer från Sportson

0