Vi fortsätter på tisdagstemat. En kväll hemma hos mig. En fin vän i soffan (ja en sambo också såklart) och 2 hundar lite här och var. Ett helt zoo på bordet som ska bli lite DIY-pyssel. Om det blir bra lär ni få se resultatet inom kort. Om inte så faller det nog snart i glömska.

Det är juligt i fönstret och på golvet monteras en trainer så att jag ska kunna cykla. På datorn jobbas det och planeras projekt. All tid och ingen tid är liksom arbetstid. Och gud vad vi trivs. Och våndas. Det går ju lite hand i hand det där när osäkerheten är lika stor som friheten. Jag undrar om jag någonsin kommer att vänja mig vid den känslan så länge jag är egenföretagare. Varje morgon måste jag liksom påminna mig om att jag faktiskt inte glömt att gå till jobbet när jag ser alla andra stressa till tunnelbanan utanför fönstret. Jag är ju på jobbet. Det är bara det att jag har så roligt när jag jobbar att jag inte ens förstår att det är just jobbar som jag gör.

hemma hos sara

hemma hos sara 10

hemma hos sara 12

hemma hos sara 14

hemma hos sara 17

hemma hos sara 18

hemma hos sara 6

0