Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Annikas födelsedag. Hon är något utöver det vanliga den där tjejen. Förra året bjöd hon in till födelsedagsträning och i år blev det lerig födelsedagstrail.

Vi sprang reflexbana i Lilljansskogen och den var lerig och blöt. Bitar av banan var en häststig och det är som att springa på travbana men istället för sand så var det lera. Bitvis så var banan riktigt fin. Det känns inte som att den går på en “vanlig stig” utan det är rätt så mycket rätt ut i skogen. Kul det med – de gånger då vi hamnade på vanliga elljusspåret så kändes det riktigt tråkigt och vanligt.

Jag sprang sist i ledet och det var fantastiskt coolt att se en massa reflexer i mörkret framför mig. Dels banan såklart, men nästan ännu mer reflexerna på kläderna på löparna. Det är när vid tillfällen som dessa som man ser hur mycket reflexdetaljer det ofta finns på skor, tights och jackor.

När vi sprungit runt 5 km så kom vi tillbaka där vi startade och då väntade Annikas kille med dricka och tårta. Så himla festligt! Mer trail och tårta till folket!

Craft PXC High function 1

0