Mina föräldrar flyttade för ett tag sedan. Några månader flyttade de igen. Och efter ett år flyttade de på nytt. Dit där de bor nu. Här har de bott ett tag och jag har hört talas om att det finns både gym och pool i huset men aldrig varit där. Förrän idag. Såväl gym som pool var över förväntan! Det står nu klart att jag för själva egentränandets skull (till skillnad från gruppträning alltså) inte behöver ett gymkort, jag kan ju träna i hemmagymmet under off hours. Och off hours funkar kanon så länge jag inte jobbar kontorstid. Eftersom jag tänker som en smart tjej så tjänar jag därmed pengar!

Idag simmade jag (och min mamma) ett gäng längder i poolen. Nu har vi arbetstid i väntan på en photoshoot. Min fotografbrorsa ska plåta pressbilder. Jag har fortfarande sand i håret från stranden i Florida.

hemmagym pool

hemmagym 1

0