Helgen vecka 6 anordnar Holiday Club i Åre en längdskidhelg för bara tjejer: girls only! Jag har fått vara med på ett hörn för att sy ihop såväl program som tränare och blev så himla glad att Malin Andersson (till vänster på bild nedan) från Craft Sportswear, instruktör och f.d. tävlingsåkare, ville vara med och stå för teknikträningen. För att mjuka upp trötta kroppar kör Jessica Clarén rörlighetsträning. Det är fantastiskt kul att dessa 2 supertränare är med under den här helgen!

6-9 februari är datumet, Holiday Club är platsen och här finns information om längdskidhelg i Åre – allting är bokningsbart redan nu.

Vecka 6 arrangeras också Åre Gastronomy Week – så ni vet var ni kommer att hitta mig hela den här veckan, först bland maten och sedan i spåren!

girls only holiday club

 

 

0