Jag har köpt en trainer. Det blev en Elite Qubo Fluid från Sportson Kungens Kurva. Jag tog med mig Jessica, hon kör en del trainer och har koll på grejer i allmänhet – men precis som jag är hon också egenföretagare och kan åka på spontana utflykter (eftersom vi jobbar alla tider på dygnet…).

Det jag har köpt är alltså själva trainern (jag ville ha en som var tyst), ett däck (som inte blir så varmt som det man kör utomhus med, som dessutom slits väldigt fort) och en del till själva ställningen. Jag tänker mig att jag ska köra korta och kvalitativa pass. Jag vill få bättre tryck i benen!

Jag är också nyfiken på att testa en cyclocross och kikade på några stycken. Men det där får jag kolla mer på nästa gång. Jag skulle liksom bara vilja testa för en helg först och främst.

elite trainer sportson

elite trainer däck
jessica clarén

elite trainer låda

nishiki cyclocross däck

nishiki cyclocross

0